neděle 21. února 2016

Na zabití



Ted je úspěšný a bohatý podnikatel, který má krásnou manželku. V tom je ale ten problém. Ted zjistí, že ho manželka Miranda podvádí. Navíc se k němu chová, jakoby se nic nedělo, bez jakékoliv změny chování. Proto by Ted Mirandu nejradši zabil. Se svým nápadem se po pár skleničkách v letištním baru svěří neznámé ženě Lily. Ta se Tedovy touhy zabít manželku nezalekne. Naopak. V jeho nápadu ho během letu z Londýna do Bostonu podpoří a začne vymýšlet podrobný plán celé akce.

Lily totiž není jen tak obyčejná spolucestující. Má mnoho tajemství, která nám v průběhu knihy odhaluje. A navíc Teda velmi přitahuje. 

Už podle mého nastínění děje musí být jasné, že jde o originální a zajímavé čtení. Abych Vás ještě více navnadila – v knize se toho stane daleko více, než jsem Vám prozradila. Spoustu situací, ze kterých až mrazí. Absurdita, u které si říkáte, že se přeci může stát realitou každého.

Jestli hledáte kvalitní psychothriller, je Na zabití přesně pro Vás. Napětí od začátku do konce, nečekané dějové zvraty, skvěle vykreslené a uvěřitelné postavy. Co více si přát?! Autorovu stylu nemám co vytknout, tohle snad lépe napsat nešlo. 

Tuhle knihu nejde než doporučit. Vlastně těm z Vás, kteří ji ještě nečetli, docela závidím. Já už vím, co se všechno stalo, Vy můžete to neskutečné čtení plné napětí a zvratů teprve zažít. 



Za poskytnutí knihy na recenzi děkuji sympaťákům z nakladatelství Paseka

Žádné komentáře:

Okomentovat